Wednesday, September 7, 2011

KL GENGSTER 2 AKAN KEMBALI!!!!

td jalan2 tiba2 terjumpa big brother aku...ewah...makin segak bergaya plak brother aku ni....kalau korang nk usha dia leh lah tgk kat sini BROTHER AKU ... HEHEHHEE~~~~

nway,,,dia cakap td yang semua pelakon KL GANGSTER yang lama akan dikekalkan...
perghhh...ni sudah banyak best lah...aku memang suka kalau semua pelakon yang lama dikekalkan...apa kes kalau amik pelakon baru....~~~

x caya meh tgk ni~~

harap2 semua crew termasuk 
yang terlibat secara langsung atau tak langsung
dapat menyiapkan tugasan ini dengan jayanya...
banyak mesej yang tersembunyi dalam KLG part 1 ni..


segak giler brother aku bergambar ngan geng-geng dia ni~~~



4 comments:

theklon network said...

cayaaalah , haha :D

spywriter said...

theklon network = x saba2 kan nk tgu dorang beraksi ... =P

mr.kylephytrie said...

amboi big brother ....hahaha gengster besar tu big brother ..hahah

spywriter said...

mr.kylephytrie = kekekek...tyco besar tu lah abg saya ^_^ ngeeeee