Monday, August 22, 2011

PART TIME MENGHASILKAN PROFILE PIC RAYA~~~

ASSALAMUALAIKUM...
selamat petang semua..

lepak-lepak kat page BLOGGER AREA(Ini tempat K.I.T.A semua yang punya) ni macam-macam yang boleh diboraknya...habis semua jadi kawan...even baru kenal pun..hihhi...oklah..yang best tu memang SUPERB...so bila online ni bukan saja-saja je nak borak-borak kosong..kami share-share idea n kadang-kadang share-share masalah..~~~~

so hari ini ramai plak pemintaan nk ditunaikan..bermula ngan ASYRAF ASNAWI yang pada mulanya tak pernah dapat kad raya...hihih..then saja nk tunaikan impian dia untuk beraya dengan lebih bermakna pada hari ini...sedang-sedang upload pic raya untuk dia ada lagi permintaan daripada SUHAILI OTHMAN dan diikuti sis DATIN IRMA MIA... hihi...hanya tiga je yang leh dibuat pada masa ini...yang lain akan difollow up pada masa lain lah ye<sorry sgt2...>>>...hihi~~~

harap mereka berpuas hati lah ^_^ 




5 comments:

Irma A.Wahid said...

thanx lyana~~~nice sgt~~~ade lagi blh bg lagi nnti..tuk merdeka lak..hehehe

Irma A.Wahid said...

http://irm4blues.blogspot.com/2011/08/thanx-lyana-mahat.html

entry tuk awk

dkna said...

nak jugak!!...comey :)

manmala said...

pndai awk wat...
ctk...

akuadalahaku.. ^_^ said...

cntk la.. nk2 gak.. wee ^_^