Friday, November 11, 2011

BENDA YANG DAH LAMA AKU NAK



ASSALAMUALAIKUM...

lama dah aku tak buat entry baru...
ni disebabkan beberapa perkara yang perlu aku selesaikan

so, rini aku nak share satu benda ni..

"BENDA YANG DAH LAMA AKU NAK"












HAAAAAA

benda ni lah yang dah lama aku nak..
since aku form 1 lagi
masa tu tahun 2001

giler ar now aku dah umur 23 
n now dah tahun 2011

perghhhhh
lama giler aku menahan rasa dihati ni..

xpe lah, 
one day aku akan pastikan aku REMMMMMMMBAT
satu gitar NYLON ni...

nape NYLON?
sebab aku pernah chat ngan seorang kawan aku,
bakal guru music...
dia pesan
kalau perempuan,
sesuailah pakai GITAR NYLON...
sebab apa?
sebab tak sakit jarilah kalau main petik petik nanti,....

so aku pun wat research pasal gitar gitar ni kat



doakan lah ek aku leh dapat gitar ni...
ngeeeeeee
^_^


2 comments:

mr.kylephytrie said...

hehehe...nylon ni maen classical ok la....blues pon bley....tp rasernyer lg susah nak maen nylon kot...ntah le den nyer perasaan je kot...hehe

spywriter said...

mr.kylephytrie = yeker pak cik? kalau mcm tu, yang mana den boleh buat goreng3 ni? hehehehe