Friday, February 17, 2012

TIMBANG BERAT berapa KILO????


ASSALAMUALAIKUM..
kepada readers 

sekarang cik lyana rasa nak buat satu perkara yang sangat musykill...
yang sangat macam perlu untuk korang buat..
mmmm....
yeahhhh...
try kira berapa berat blog korang???
ni...sebab..bila nk BG...
cik lyana yang ngah rajin rajin...
tibe3 jadik jammed..
sebab nk load blog korang tu..kemain lamanya...
mmmm....

ok.
kalau nak check ..
meh pergi ke link ni..


then leh tgk macam ne speed blog korang tu...


ok....
kalau berat sangat memang ada beberapa benda nk buang ni...
dengan saiz 139.98KB kelajuan 0.33 load time...
agak3 berat x ni???
hahahhaa....





2 comments:

CIK TOM said...

dah ok sbb try load blog ni ringan je..cuma lg better kl dpt saiz blog dlm area 100kb...

spywriter said...

@CIK TOM - wah....cik tom singgah blog saya lahhhhhhhhhhhhh.... =)
nway....t sy try crik mana yg nak di buang.... =)
thanks cik tom ...