Thursday, December 29, 2011

shout box "TAMMAT"

ASSALAMUALAIKUM READERS...

semua org taw yang shout box untuk 
blog
akan TAMMAT
penggunaan 
FREE
pada akhir tahun ini..
maka bermula 
1 JANUARI 2012...
perkhidmatan ni akan dikenakan 
CHARGE
so..
mari kita beralih kepada
yang FREE
FREE
FREE...

DIKENALI SEBAGAI

FIBOX (BETA)


tutorial untuk buat benda bagai ni..
aku amik dekat blog ni...


so..
harap korang cuba...
but..
buat masa ni..
peyelenggaran masih pada tahap percubaan
so..
ada beberapa caption yang agak tak boleh use lagi..
but
nanti..
akan di upgrade

****boleh tinggalkan HALLOW HALLOW KORANG KAT tab atas tu yea******

so..
enjoy it

:::cikedaud::::: 


12 comments:

MiSS NaDieYA said...

Lyana..thanks bgtau..akak dah tukar dah..hehehe =)

spywriter said...

MiSS NaDieYA =- wah....akak awal lagi dah tukar eh? lyana baru je nk tukar ni kak.. heheheh =)

Jaa said...

jap lagi br nk buat..

Nurul Mazni Sawal said...

wahhh.. shoutbox pun dh nk kene charge sekarang?? sib baik maz tak pakai.. :)

spywriter said...

Jaa = buat taw... hehehhe

spywriter said...

Nurul Mazni Sawal = maz...buat lah...leh kami tinggalkan some word dkt blog awk... heheheh =)
nk belajar make up.. =)

mr.kylephytrie said...

hola hola

spywriter said...

mr.kylephytrie = hallowwwwwwwwwwwww

[fArAh aLiAs] said...

mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

spywriter said...

[fArAh aLiAs] = follow follow... =)

Boyz_ed said...

Xpe ! Shoutcamp kan ada . :D

Anonymous said...

Anda ada website perniagaan atau laman sosial yang kurang meriah? Letaklah Heypy Chat bagi rancakkan website anda: http://xat.com/heypy